УВАЖАЕМИ  КОЛЕГИ,

 Национален музей на образованието – Габрово, има удоволствието да Ви покани на практически семинар на теми „От играта до експеримента в музейния свят на познанието /Музейно-педагогически практики и програми за предучилищното образование/  и Съхраненото културно наследство – живата памет на Родината в българското училище зад граница”.    

Семинарът се организира от Национален център „Музейно училище” в партньорство с РУО – Габрово и е част от дейностите по Национална програма на МОН „Осигуряване на съвременна образователна среда” с модул „Културните институции като образователна среда”.

 Предназначен е за педагози от детските градини и българските училища в чужбина, музейни специалисти, експерти, ангажирани със създаване на музейно-образователни програми в реална и виртуална среда.

Практическият семинар ще се проведе на 5-6 ноември 2021 г. чрез онлайн платформата ZOOM с модератори гл. ас. д-р Тодор Петев, преподавател във ФНПП на Софийски университет и доц. д-р Адриана Любенова, член на УС на АБУЧ и преподавател в Пловдивския университет ”Паисий Хилендарски”.

Материалите от семинара ще бъдат публикувани на сайта https://nmo-shkolo.com

Страница 1 от 3

Please publish modules in offcanvas position.